Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Heeej!
1.Wiek użytkowniczki
17 lat
2. Wzrost
173/174 cm
3. Waga: (najwyższa, obecna i wymarzona)
64, 64, 49
4. Czym jest dla Ciebie Pro ana i co sprawiło, że zainteresowałaś się tym "stylem życia"
Jest to właśnie sposób na życie, który wprowadza pewne, pomocne zasady. Hmmm, co sprawiło, że się tym zainteresowałam? Sama nie wiem, nigdy wcześniej nie uczestniczyłam w żadnym forum, ale stylem pro ana interesuję się już chyba od 4 lub 5 klasy podstawówki. Chyba przyszedł czas, by oficjalne się tym zająć.
5. Jak trafiłaś na Forum
Poprzez google
6. Aktywność fizyczna - czy ćwiczysz, jak intensywnie i jak często.
Bardzo nie lubię ćwiczeń, więc robię to dosyć rzadko, jeśli już to jakieś lekkie cardio bądź bieganie
7. Skąd jesteś (prosimy podać nazwę swojej miejscowości lub przynajmniej w jakim powiecie mieszkasz) Powiat wyszkowski
8. Czy miałaś kiedykolwiek stwierdzone jakieś zaburzenia odżywiania, bądź problemy natury psychicznej, czy byłaś leczona w tym kierunku przez specjalistów?
Leczona jestem na nerwicę natręctw (biorę leki i terapia) oraz miewam stany depresyjne
Dobry wieczór Dopiero_zaczynam!
Fajnie Cię widzieć. Dużo nowych osób ostatnio.
Co Cię tak nagle skłoniło do zajęcia się tym? Od 4 - 5 klasy, tak jak mówisz, minął ogrom czasu. Przez tyle czasu nie uczyniłaś nic ze swoją wagą, tylko się tym interesowałaś? Nie do końca rozumiem w jaki sposób można interesować się Pro Aną bez odchudzania się.
Wybacz, jeśli coś zrozumiałam źle z tego, co napisałaś. Czasami mam trudności z poprawną interpretacją.
Wydaje mi się, że brakuje Ci trochę motywacji.
Jak widzisz siebie na tym forum? W sensie jakie jest Twoje podejście do bycia tutaj wśród nas?
Trzymaj się.
You are not hungry, you are bored.
Działa to na zasadzie błędnego koła, co zaczynam ograniczać spożywane kalorie to za parę dni rzucam się na jedzenie, albo pojawia się myśl, że może to doprowadzić do czegoś nieporządanego.
Być może ograniczasz je zbyt gwałtownie.
Ile kalorii spożywasz obecnie?
może to doprowadzić do czegoś nieporządanego.
A więc czego nie zaczniesz po prostu zdrowej rozsądnej diety? Poza tym co masz na myśli pisząc coś nieporządanego? Wszyscy tutaj liczymy się ze skutkami bycia z Aną. To ma także swoje konsekwencje, a nie tylko same zalety.
Jeśli przerażają Cię skutki zaburzeń odżywiania to może to nie jest najlepsze miejsce/moment/sposób?
Nie wolno mi chcieć...
Strony: 1