Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Wiek użytkowniczki 25
2. Wzrost 176 cm
3. Waga: (najwyższa, obecna i wymarzona) 110 kg / 80 (?) kg / 55 kg
4. Czym jest dla Ciebie Pro ana i co sprawiło, że zainteresowałaś się tym "stylem życia" po prostu w wieku 12 lat zaczęłam chorować na anoreksję, a środowisko pro-ana okazało się miejscem, które dało mi dużo wsparcia i zrozumienia, wiele cennych znajomości i chwil. Nie jestem jakąś fanatyczką dekalogu, nie przylepiam thinspiracji na prawo i lewo ani nie wyzywam od szmat, bo zjesz cukierka.
5. Jak trafiłaś na Forum wydaje mi się, że rok temu już tu byłam, lecz mogę się mylić. Wujek Google pomógł.
6. Aktywność fizyczna - czy ćwiczysz, jak intensywnie i jak często. 2 x w tygodniu trening siłowy (ok. 1,5h) i 1 x w tygodniu cardio wymieszane z siłowym(ok. 1h cardio i 0,5h siłowego)
7. Skąd jesteś (prosimy podać nazwę swojej miejscowości lub przynajmniej w jakim powiecie mieszkasz) pochodzę z Bielska-Białej, mieszkam w Krakowie
8. Czy miałaś kiedykolwiek stwierdzone jakieś zaburzenia odżywiania, bądź problemy natury psychicznej, czy byłaś leczona w tym kierunku przez specjalistów? anoreksja bulimiczna, bulimia, cieżka depresja, nerwica, zaburzenia lękowe. Leczyłam się pierwsze asentrą, potem seronil. Przez chwilę byłam na oddziale.
Podoba mi się twoje podejście, jestem na tak
foodn't
Dziękuję ☺️ jeżeli są jakieś pytanka jeszcze, to mogę odpowiedzieć, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości
Witaj, na wstępie pragnę pogratulować takiego spadku wagi. Długo Ci to zajęło?
Skoro już tutaj byłaś jest mi niezmiernie miło, że wróciłaś. Mam nadzieję, że tym razem zostaniesz z nami
Zostałaś przyjęta.
Zmuszaj się, bo klucz to twoja nauka,
do lepszego jutra, dziś to ciemny pokój.
Znajdź swoją wenę, sam zostań w mroku.
Ogólnie to ostatni spadek (z 110 do 77) zajął mi jakieś 8 miesięcy. Teraz niestety przez mase stresu mialam nawrot kompulsów i czasami wymiotowania, więc stawiam że koło 82kg ważę (staram się wchodzić na wage mało, bo kiedyś było to poważne uzależnienie, które mocno kontrolowalo moje humory).
Dziękuję bardzo ?☺️
Miło Cię poznać
Nie wolno mi chcieć...
ja jestem na tak, pozatym, mamy podobne "wymiary" (ja 172cm, 76kg) można sie nawzajem wspierać <3
dla mnie najlepsza motywacja jest, jak ktoś jest "podobny" do mnie :d
Musisz mieć coś, co trzyma Cię przy życiu. Nawet jeśli nazywasz to dietą i butelką wody...
Fajnie, że jesteś wśród nas Kitsu.
Miło Cię poznać.
You are not hungry, you are bored.
Strony: 1