Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
cześć wszystkim.
1. 19
2. 166
3. najwyższa waga: 89 kg
obecna: 69 kg
wymarzona: 55 - 50 kg
4. od gimnazjum interesuję się pro aną i to ona pomogła mi schudnąć kiedy najbardziej tego potrzebowałam. dotarłam do wagi 61 kg i utrzymywałam ją przez dwa lata, ale trafiłam do szpitala i znów przytyłam z powodu leków.
5. trafiłam na forum, bo szukałam kogoś, kto jest taki, jak ja. kto będzie mnie wspierał i mi doradzał.
6. dużo pracuję, w pracy bardzo dużo chodzę (jestem kelnerką i barmanką w jednym - sama muszę ogarniać cały pub), jeżdżę na rowerze, robię brzuszki.
7. okolice grodziska mazowieckiego
8. mam stwierdzoną chorobę dwubiegunową i zaburzenia adaptacyjne spowodowane niską samooceną.
im mnie mniej, tym bardziej jestem
Jaką masz dietę?
Nie wolno mi chcieć...
jestem wegetarianką i jak na razie zeszłam do 500 kcal na dzień
Cześć.
Ile zajęło Ci zejście do tych 61kg? Nie boisz się napadów przy takiej restrykcji?
Zmuszaj się, bo klucz to twoja nauka,
do lepszego jutra, dziś to ciemny pokój.
Znajdź swoją wenę, sam zostań w mroku.
schodzę naprawdę szybko, zrzuciłam 10 kg w około trzy tygodnie. i nie boje się napadów, jeśli wytrzymam pierwsze dwa dni to już potem wcale nie czuje głodu ani chęci na jedzenie. powoli schodzę do 300 kcal. teraz tak naprawdę jem tylko po to żeby mieć świadków
Kurczę podziwiam, ale też przerazasz mnie nieco. Czy sądzisz że będziesz się potrafiła zatrzymać?
Nie wolno mi chcieć...
szczerze mówiąc nie wiem. wcześniej już udało mi się zatrzymać i wrócić do w miarę normalnego odżywiania się, może tym razem tez się uda
Zostałaś przyjęta
Zmuszaj się, bo klucz to twoja nauka,
do lepszego jutra, dziś to ciemny pokój.
Znajdź swoją wenę, sam zostań w mroku.
Strony: 1